Rendezvényeink

Volkswagen sajtótájékoztató

Ha Volkswagen, akkor fiatalság, elegancia, modernizáció és nosztalgia. Nem tűnik összeegyeztethetőnek? Pedig az, és ezt semmi sem igazolja jobban, mint az új Caddy California. A Volkswagen Haszonjármű divíziója egy izgalmas sajtótájékoztató megrendezését bízta ránk.

Well-being brunch

Több mint egy évvel azután, hogy a járvány miatt home office-ba kényszerültünk, úgy éreztük, beszélnünk kell az új helyzetből adódó új problémákról. Az üzleti élet legelemibb hajtóereje a munkavállaló, a vírus pedig mindannyiunkon nyomot hagyott. A HR tehát még soha nem látott körülmények között, soha nem tapasztalt felelősséggel találta szemben magát. Mit lehet kezdeni a rengeteg felgyülemlett feszültséggel és a munkavállalók fokozatosan romló mentális egészségével? Mennyire mosódott el a határ munka és a magánélet között, és hogyan lehet segíteni, hogy a kollégák a kenyérsütésen túl akár a szakmai önfejlesztésbe is belevágjanak?

Másmilyen karácsony

A 2020-as év olyan kihívásokat állított elénk, amikre teljesen új ötletekkel kellett válaszolnunk. A karácsonyi rendezvények nem maradhattak el, de kétségtelenül át kellett alakulniuk.

Online showreel

A tavalyi év eseményei sok más mellett a rendezvényipart is átalakították, rengeteg kérdést felvetve a szakma jövőjéről. Mi pedig nem maradtunk adósok a válasszal.

Interaktív rendezvény a Medtronicnál

A 2020-as év olyan kihívásokat állított elénk, amikre teljesen új ötletekkel kellett válaszolnunk. A karácsonyi rendezvények nem maradhattak el, de kétségtelenül át kellett alakulniuk.

Akik már minket választottak

Waberers
Világszépe alapítvány
VW
Saubermacher Magyarország Ltd.
Skoda
AMC
MVM Group
rb
medtronic
SERVIER
konica
astellas
Alteo
hupx
Boehringer
kirchhoff
Syngenta
Vasas SC

Vállalatunknál kiemelt szerepelt tölt be a környezetvédelem, igyekszünk beépíteni minden kisebb-nagyobb megmozdulásunkba. Először egy olyan sajtóeseményen dolgoztunk együtt a HighVibes-al, ahol amúgy is ez volt a központi téma, és az együttműködéssel még inkább rá tudtunk erősíteni erre. Nagyon fontos üzenetet közvetítenek, amit érdemes továbbadni. Mindez pedig kitűnő minőséggel és esztétikával társul, ami miatt bátran rendelek tőlük bármilyen szolgáltatást.

György Réka

Waberer’ s – Szemerey Logisztika Kft.

Marketing & kommunikációs koordinátor

"Gyorsaság, rugalmasság, kreativitás, problémamegoldás, ügyfélfókusz"

Tölösi Kriszta

MVM

Head of HR Strategic Programs

"Az esemény szervezőjeként maximálisan elégedett vagyok és a munkatársaink részéről is az a visszajelzés érkezett, hogy a jelenlegi helyzetből kihoztuk a maximumot. Köszönjük, hogy a segítségetekkel színvonalas karácsonyi eseményt tudtunk a munkatársaink számára biztosítani 2020-ban is!"

Udvardi Renáta

ALTEO

Human Resources Generalist