Partnerek

Partnerek

A lehető legzöldebb rendezvények létrehozása érdekében több szervezettel is összefogtunk, akikkel ahol tudjuk, támogatjuk egymást. Partnereink átbogarásszák menüinket, segítenek megoldást találni egy-egy problémára, vagy kiszámolják nekünk a rendezvénylogisztika károsanyag-kibocsátását. Együttműködéseink keretében, ha tudnak, játékos, edukáló vagy épp társadalmi segítséget nyújtó programokkal be is kapcsolódnak az eseményeinkbe.

Zöldövezet

A Zöldövezet Társulás tagjai rendezvények környezetterhelésének csökkentésért dolgoznak, karitatív csapatépítéseket szerveznek, hulladékból játszóházat építenek, környezetbarát kertészkedést vállalnak, zero waste tippekkel szolgálnak. Mindezeken keresztül hirdetik az anyag- és erőforrás-takarékosság elvét, a környezethez hangolt fogyasztás fontosságát.

olvasd tovább

Felelős Gasztrohős

Küldetésük a fenntartható és egészséges étkezés támogatása. Hogy környezetbarát gasztronómiai megoldásokkal zöldebbé és egészségesebbé tegyék az étkezéseinket, s ezáltal jót tegyünk magunkkal és környezetünkkel is. Rendezvényeinken a Gasztrohősök felelnek a menük finomhangolásáért, illetve blogunkban több cikküket is olvashatjátok.

olvasd tovább

MyForest

A MyForest közösségi erdők olyan kezdeményezés, amely először Magyarországon, majd később nemzetközi szinten kíván platformot létrehozni a Földön található erdők számának megduplázása érdekében. Ebben pedig mi is segítjük őket: minden rendezvény után kiszámoljuk, hogy a logisztika mennyi károsanyag-kibocsátással járt, majd erdőt telepítünk ennek kiváltására.

olvasd tovább

Budapest Bike Maffia

A BBM célja a hajléktalan emberek, rászoruló családok, szociális intézmények segítése. Kreatív, innovatív szemlélettel közelítenek a segítségnyújtáshoz. Fontos feladatuk a társadalmi érzékenyítés és az előítéletek lebontása. Szendvicset, takarót, vitaminokat osztanak a bringás közösség erejét használva. A rendezvényeink után a JótÉtel kezdeményezés keretei között ők segítenek nekünk abban, hogy a fel nem használt ételek a legjobb helyre kerüljenek.

Csatlakozz hozzánk!

Olyan környezetbarát rendezvénymegoldásod van, amelyet szerinted nekünk is érdemes lenne kipróbálnunk? Írj nekünk és zöldítsük együtt tovább a magyarországi rendezvényipart!